YOUR HOME AWAY FROM HOME

ZANIMIVI NAMIGI

Kam moram iti, če želim poskusiti rafting?

Pravzaprav nikamor. Vse aktivnosti lahko izkusite kar z nami! Ponujamo vse aktivnosti, ki jih ponuja naša dolina Soče.

Ali je kampiranje dovoljeno izven registriranih kampov?

V Sloveniji ni dovoljeno kampiranje na prostem izven registriranih kampov ter je takšno kampiranje kaznivo dejanje. Kampiranje je dovoljeno le v kampih ali na parkiriščih za avtodome in počitniške prikolice.

Ali lahko dobim električni priključek?

Seveda, vsi kampirni prostori so opremljeni z električnim priključkom.

Ali si lahko v kampu kje pripravim hrano?

Ravno lansko leto smo za vas postavili kuhinjo za skupno uporabo. V kuhinji vam je na voljo štedilnik, plinski žar, hladilnik in zamrzovalna skrinja. Ravno tako pa so po kampu postavljeni žari na oglje.

Kako daleč je Kamp Vodenca od Bovca?

Od centra Bovca smo oddaljeni manj kot 1,5km. Z avtom potrebujete do centra 3 minute, lahko pa se odpravite po čudoviti gozdni potki peš in ste v centru v desetih minutah.

Kaj pa če bi rad kampiral pa nimam opreme?

Ni problema. V Kampu Vodenca imamo za vas pripravljene opremljene šotore.

Ali je v kampu možnost uporabe interneta?

Sicer vas spodbujamo k temu, da si na dopustu prizadevate za dneve brez sodobne tehnologije in uživate v naravi. Ker pa vemo, da je to dandanes skoraj nemogoče, vam v Kampu Vodenca omogočamo brezplačno povezavo na brezžični internet.

Ali so hišni ljubljenčki v Kampu Vodenca dovoljeni?

Seveda. Vsi hišni so pri nas dobrodošli. Vendar pa morate za njih primerno poskrbeti.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
×

Opozorilo

Napaka pri nalaganju XML datoteke

Ekipa

Kamp Vodenca je majhno družinsko podjetje, ki ga praktično vodi pet ljudi.
Naš "Big Boss" je Sašo Momirski - Saš. Saš je lastnik podjetja in večino časa preživi tako, da nam ukazuje kaj moramo početi. Pa, da ga ne bomo samo grajali, res je tudi da naredi veliko dela po kampu.Z nami je tudi njegova žena Mirjana Momirski - Mirča. Mirča je naša rožica in to v dveh pogledih. Z veseljem vas bo sprejela na recepciji in s še večjem veseljm pa bo poskrbela za naše rožice. Ravno tako pa je njena krivda, da je v kampu vse tako svetleče, dišeče in čisto. Za vse to se lahko zahvalite njej.Ko se nekaj pokvari, rabi osvežitev ali pa se nekdo od nas spomni nekaj novega za kamp, moramo poklicati Jureta Kutin - Jurc. Z našim šefom Sašom, enostavno lahko počneta čudeže. Oba imata magične roke. Enostavno ni projekta ali ideje, ki se je nebi upala sprejeti. Onadva sta tista, ki sta ustvarila našo oazo Kamp Vodenca in za vse to se morate zahvalit njima.Na recepciji vas bo vedno z veseljem čakala Saša Momirski - Saši. Pri njej boste vedno dobili vse informacije, ki jih potrebujete in z veseljem vam pomagala pri organizaciji in planiranju vaših počitnic. Ona tudi skrbi za našo spletno stran, socialne medije, marketing in pošto. Torej jo boste srečali tudi preko elektronske pošte, če boste kaj objavili na naš Facebook, Google+, Twitter or Instagram. Le pocukajte jo, če vas karkoli zanima.V zaodrju pa se skriva oseba, ki je po vsej verjetnosti ne boste nikoli spoznali Andrej Lužar, Frupo company. Andrej skrbi za našo tehnično podporo. Večino časa preživi v realiziranju idej, ki mu jih naloži Saši.Torej, ravnokar smo vam predstavili ekipo Kampa Vodenca. Vsi mi iskreno upamo, da nam boste dali možnost in nas v kratkem spoznali!
 

Kako do nas?

Mreže

   Instagram

 

Partnerji

Novice

VREME

Bovec

VODOSTAJ

 

Meritev: 22.01.2019 07:00

Vodostaj: 85 cm

Pretok: 4.96 m³/s

Temperatura: 3.9 ºC

VIZITKA

Kamp Vodenca

Saško Momirski s.p.

Vodenca nn

5230 Bovec

GPS koordinate: 46.331416, 13.572450

Tel.: +386 31 542 299, +386 41 620 885

E-mail: info@camp-vodenca.com
            kamp.vodenca@siol.net