YOUR HOME AWAY FROM HOME

ZANIMIVI NAMIGI

Ali si lahko v kampu kje pripravim hrano?

Ravno lansko leto smo za vas postavili kuhinjo za skupno uporabo. V kuhinji vam je na voljo štedilnik, plinski žar, hladilnik in zamrzovalna skrinja. Ravno tako pa so po kampu postavljeni žari na oglje.

Kako daleč je Kamp Vodenca od Bovca?

Od centra Bovca smo oddaljeni manj kot 1,5km. Z avtom potrebujete do centra 3 minute, lahko pa se odpravite po čudoviti gozdni potki peš in ste v centru v desetih minutah.

Kam moram iti, če želim poskusiti rafting?

Pravzaprav nikamor. Vse aktivnosti lahko izkusite kar z nami! Ponujamo vse aktivnosti, ki jih ponuja naša dolina Soče.

Kaj pa če bi rad kampiral pa nimam opreme?

Ni problema. V Kampu Vodenca imamo za vas pripravljene opremljene šotore.

Ali lahko dobim električni priključek?

Seveda, vsi kampirni prostori so opremljeni z električnim priključkom.

Ali je v kampu možnost uporabe interneta?

Sicer vas spodbujamo k temu, da si na dopustu prizadevate za dneve brez sodobne tehnologije in uživate v naravi. Ker pa vemo, da je to dandanes skoraj nemogoče, vam v Kampu Vodenca omogočamo brezplačno povezavo na brezžični internet.

Ali je kampiranje dovoljeno izven registriranih kampov?

V Sloveniji ni dovoljeno kampiranje na prostem izven registriranih kampov ter je takšno kampiranje kaznivo dejanje. Kampiranje je dovoljeno le v kampih ali na parkiriščih za avtodome in počitniške prikolice.

Ali so hišni ljubljenčki v Kampu Vodenca dovoljeni?

Seveda. Vsi hišni so pri nas dobrodošli. Vendar pa morate za njih primerno poskrbeti.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
×

Opozorilo

Napaka pri nalaganju XML datoteke

Prostor za skupine, tabornike in skavte

Živjo vsem skupinam, skavtom in team building skupinam,

 

Vsakič, ko gostimo različne skupine in skavte, smo zelo navdušeni. Zelo nam je v veselje, ko vam lahko pomagamo pri organizaciji vaših počitnic in bivanja pri nas in v dolini Soče. Še posebno smo veseli takrat, ko vidimo kako zelo se zabavate. Zato smo resnično prepričani, da imamo odličen prostor za vas in vašo skupino. Gostimo vas lahko na čudovitem travniku s prečudovitim razgledom na gore.

 

Kaj vam lahko ponudimo?

 

·         Sončne in senčne prostore za vaš šotor

·         Električni priključek

·         Nove moderne toaletne prostore

·         Skupno kuhinjo

·         Skupne pokrite prostore s klopmi in mizami

·         Brezplačen brezžični internet

·         Ognjišča

·         BBQs

·         Odbojkarsko igrišče, manjše nogometno igrišče in badminton igrišče

 

11 razlogov zakaj bi morala vaša skupina kampirati v Kampu Vodenca?

 

 1. Smo edini kamp v Bovcu s posebnim prostorom za skupine in skavte. V kampu Vodenca imamo poseben prostor za skupine in skavte, ki je ločen od ostalega kampa. Zato vam ta travnat prostor s čudovitim razgledom na gore, zagotavlja zasebnost.

 2. Mislimo, da smo na perfektni lokaciji. Obdani smo z drevesi na robu gozda, pa vendale oddaljeni le 10 minut čudovitega sprehoda od Bovca. Torej uživali boste v čudoviti naravi, ampak še vedno boste imeli prednosti mesta na dlani.

 3. Športni in kamping programi narejeni posebej za vašo skupino. Za vas lahko pripravimo poseben program z različnimi športnimi aktivnostmi, vodenimi turističnimi turami, vodenimi kolesarskimi turami, organiziranimi obroki in zabavami. Vse kar morate narediti vi je, da nam sporočite vaše želje!

 4. Vi in vaša skupina bi radi kampirali pa nimate šotorov. Ni problema! Lahko vam mi pripravimo iglu šotore za 2 osebi na ločenem travniku, poleg vam lahko postavimo še večji šotor s klopmi in mizami. Lahko pa se odločite za bolj udobno varianto in spite v naših glamping šotorih in si naročite zajtrke v posteljo.

 5. Nahajamo se samo 200 metrov od rek Soče in Koritnice. Še vedno dovolj blizu, da jih lahko slišimo in se sprehodimo do njih kadarkoli želimo. Vendar dovolj daleč, da nas zvok vode ne moti in da naše stvari ne bodo toliko mokre zaradi vlage od rek.

 6. Ponujamo pomoč pri celotni organizaciji špornih akrivnosti. Pri nas lahko rezervirate vse športne aktivnosti, ki vam padejo na pamet in zanje dobite poseben popust, ker ste naši gostje. Vse športne aktivnosti se začnejo v Kampu Vodenca, zato vam ni treba skrbeti ali boste našli pot, kje boste parkirali… Ravno tako nam je v veselje, če vam lahko pomagamo pri organizaciji vaših ogledov in ostalih aktivnosti.

 7. Uporaba skupne kuhinje je brezplačna. Na voljo vam je naša kuhinja opremljena s štedilniki, žarom na plin, hladilnikom in zmrzovalnikom. Na razpolago so vam tudi pokriti skupni prostori z mizami in klopmi, kjer lahko pojeste ali pa se družite.

 8. Za vašo skupino lahko organiziramo catering. Sodelujemo z različnimi restavracijami v oklici, ki ponujajo različne vrste hrane, ki jo nato dostavijo in jo postrežejo v naravi, ko ste vi pripravljeni.

 9. Za topel tuš ni potreben žeton. V veliko kampih je potrebno za topel tuš kupiti žeton zato, da kampi prihranijo toplo vodo. Mi pa zaupamo našim gostom, da so dovolj osveščeni in da bodo porabili samo toliko vode kolikor jo potrebujejo. Zato žeton ni potreben.

 10. Prejeli boste promocijske zapestnice Kampa Vodenca. Z našo promocijsko zapestnico boste bili deležni popustov v skrbno izbranih restavracijah, trgovinah in drugih zanimivih mestih.

 11. Zaradi vseh majhnih pozornosti in dodatkov, ki naredijo vaš obisk bolj udoben. Kot so športne površine za vaše popoldneve. Na recepciji Kampa Vodenca se nahaja majhen bar kjer lahko popijete vašo jutranjo kavico in večerno pivo, ali pa si sposodite knjigo v naši majhni knjižnici za odrasle in otroke. Poleg boste našli tudi nekaj igrač in iger za otroke.

 

Rezervacija

 

Skavti   Skavti v Kampu Vodenca

 

Skupine s pogledom na gore   Športno igrišče v Kampu Vodenca

 

Nemški skavti v Sloveniji   Belgijske skavtinje v Sloveniji.

 

Skavtski ogenj   Taborniški ogenj

 

Skupine zajtrki kosila večerje.

 

VREME

Bovec

VODOSTAJ

 

Meritev: 22.01.2019 06:30

Vodostaj: 85 cm

Pretok: 4.96 m³/s

Temperatura: 4.0 ºC

VIZITKA

Kamp Vodenca

Saško Momirski s.p.

Vodenca nn

5230 Bovec

GPS koordinate: 46.331416, 13.572450

Tel.: +386 31 542 299, +386 41 620 885

E-mail: info@camp-vodenca.com
            kamp.vodenca@siol.net