Avtodomi in prikolice

Pozdravljeni vsi ljubitelji kampiranja,

Zelo nas veseli, da ste obiskali našo spletno stran. Imamo dobre novice za vas. Če iščete ravno pravi kamp kjer bi lahko letos postavili svoj šotor in uživali v počitnicah, potem vam z veseljem sporočamo, da ste ga našli.

Z veliko trudo poskušamo naš kamp spremeniti v vaš drugi dom. Naša želja je, da naredimo vaše bivanje karseda udobno in vaše počitnice nadvse zabavne in aktivne v naravi.

Kaj vam lahko ponudimo?

·         Sončne in senčne prostore za vaš avtodom ali prikolico

·         Električni priključek

·         Toaletne prostore

·         Skupno kuhinjo

·         Skupne pokrite prostore s klopmi in mizami

·         Brezplačen brezžični internet

·         Ognjišča

·         BBQs

8 razlogov zakaj bi morali kampirati v Kampu Vodenca?

  1. Mislimo, da smo na perfektni lokaciji. Obdani smo z drevesi na robu gozda, pa vendale oddaljeni le 10 minut čudovitega sprehoda od Bovca. Torej uživali boste v čudoviti naravi, ampak še vedno boste imeli prednosti mesta na dlani.
  2. Nahajamo se samo 200 metrov od rek Soče in Koritnice. Še vedno dovolj blizu, da jih lahko slišimo in se sprehodimo do njih kadarkoli želimo. Vendar dovolj daleč, da nas zvok vode ne moti in da naše stvari ne bodo toliko mokre zaradi vlage od rek.
  3. Ponujamo pomoč pri celotni organizaciji špornih akrivnosti. Pri nas lahko rezervirate vse športne aktivnosti, ki vam padejo na pamet. Vse športne aktivnosti se začnejo v Kampu Vodenca, zato vam ni treba skrbeti ali boste našli pot, kje boste parkirali… Ravno tako nam je v veselje, če vam lahko pomagamo pri organizaciji vaših ogledov in ostalih aktivnosti.
  4. Ne zaračunamo vam dodatno za avtodom ali počitniško prikolico. Ne bomo vam dodatno zaračunali za vaš dom na kolesih. Zaračunamo vam samo za osebe, ki v njem bivajo in za električni priključek, če ga potrebujete.
  5. Uporaba skupne kuhinje je brezplačna. Na voljo vam je naša kuhinja opremljena s štedilniki, žarom na plin, hladilnikom in zmrzovalnikom. Na razpolago so vam tudi pokriti skupni prostori z mizami in klopmi, kjer lahko pojeste ali pa se družite.
  6. Za topel tuš ni potreben žeton. V veliko kampih je potrebno za topel tuš kupiti žeton zato, da kampi prihranijo toplo vodo. Mi pa zaupamo našim gostom, da so dovolj osveščeni in da bodo porabili samo toliko vode kolikor jo potrebujejo. Zato žeton ni potreben.
  7. Zaradi vseh majhnih pozornosti in dodatkov, ki naredijo vaš obisk bolj udoben. Na recepciji Kampa Vodenca se nahaja majhen bar kjer lahko popijete vašo jutranjo kavico in večerno pivo, ali pa si sposodite knjigo v naši majhni knjižnici. Na voljo vam je brezplačen brezžični internet. Lahko pa se zleknete v eno izmed visečih mrež, ki so vam na voljo po celotnem kampu.
NIZKA SEZONA
19.4. – 12.5.
1.9. –15.10.
SREDNJA SEZONA
13.5. – 29.6.
VISOKA SEZONA

30.6. – 31.8.
Cena na osebo na noč 14,00 € 16,00€ 18,00 €
Otroci od 5 do 14 leta starosti na osebo na noč 11,00 € 11,00€ 11,00 €
Otroci do 4,99 let na osebo na nočGRATISGRATISGRATIS
Turistična taksa na osebo na dan – odrasli 18+ 2,00 € 2,00€ 2,00 €
Turistična taksa na osebo na dan – otroci od 7 do 17,99 1,00 € 1,00€ 1,00 €
Turistična taksa na osebo na dan – otroci od 0 do 6,99 0,00 € 0,00€ 0,00 €
Električni priključek na dan5,00 €5,00€5,00 €
Pes GRATIS 3,00 € 4,00 €
Pralni stroj (ena uporaba) 5,00 € 5,00€ 5,00 €

Kaj je vključeno v ceno kampiranja na osebo?

– davek

– parkirno mesto

– prostor za šotor ali avtodom/prikolica

– topla voda (ni žetonov)

– uporaba skupne kuhinje

– uporaba pokritih prostorov s klopmi

– brezplačen WiFi pri recepciji

PRIJAVA: 16:00 do 20:00

ODJAVA: 9:00 do 12:00