NAŠA EKIPA & ZGODBA

Kamp Vodenca je družinsko podjetje, ki ga vodi družina Momirski vse od leta 2002. Ime kampa Vodenca je seveda izpeljanka iz besede VODA. Voda je nekaj na kar smo na splošno Slovenci ponosni, še posebno pa mi, Bovčani. Imamo tako čiste reke, da si lahko privoščimo kar kozarec reke, direktno iz reke. Zato smo tudi kamp poimenovali Vodenca – vodnati kraj.

Sašo je naš šef in lastnik Kampa Vodenca. Vse skupaj se je začelo v njegovi glavi in on je tisti, ki je svojo idejo spravil v realnost. Skupaj z njim vodi kamp tudi njegova žena Mirjana. Ona poskrbi, da je vse sijoče in čisto ter, da vas obdajajo čudovite rožice. Na recepciji vas bo pričakala hči Saša, ki vam bo pomagala pri planiranju vaših počitnic, dala odgovore na vprašanja in vam podala vse potrebne informacije. Sašin fant Jure ravno tako dela v kampu. Skrbi za vse rent a tent šotore, da so čisti in urejeni. Poskrbi, da je kamp lepo organiziran in vam je vedno na voljo za kakršnokoli pomoč.

Zelo smo odločeni, da vam vaše počitnice čim bolj polepšamo in poskrbimo, da si boste ustvarili kar največ lepih spominov, ki jih boste lahko doma delili s svojo družino in prijatelji.

Zavedamo se kako pomemben je v današnjem času osebni pristop in predvsem si želimo, da bi se tudi vi zaljubili v naravo, živali, gore, reke in v dolino Soče na splošno. Mi smo nori na vse kar nas obdaja in ne bi nikoli zamenjali kraja, ki ga imenujemo dom. Zato si želimo, da bi tudi v naši dolini videli to, kar vidimo mi. Zato pa se tudi naš slogan glasi »mi smo vaš drugi dom«.

Prepričani smo, da je kampiranje v dolini Soče en izmed najboljših načinov kako izkusiti vso naravno lepoto. Videli in doživeli boste stvari, ki jih ljudje v apartmajih in hotelih ne bodo nikoli. Praktično spite v centru najlepše narave v Sloveniji in narava bi morala biti glavni razlog za vaš obisk. Drugi razlog pa so seveda adrenalinski športi. Ali poznate še kakšen boljši način kako uživati v vsem tem, kot v kampu? Resnično si želimo, da bi uživali v Triglavskem narodnem parku, pohodništvu, naravnih znamenitostih, zgodovini, sprehodih ob smaragdni reki Soči, občudovanju slapa Boka, izletu na najvišje smučišče Kanin, pitju skodelice Soče, vožnji na Mangart in pri preizkušanju vseh adrenalinskih športov, ki vam jih dolina Soče ponuja.

Naš “Big Boss” je Sašo Momirski – Saš. Saš je lastnik podjetja in večino časa preživi tako, da nam ukazuje kaj moramo početi. Pa, da ga ne bomo samo grajali, res je tudi da naredi veliko dela po kampu.

Z nami je tudi njegova žena Mirjana Momirski – Mirča. Mirča je naša rožica in to v dveh pogledih. Z veseljem vas bo sprejela na recepciji in s še večjem veseljm pa bo poskrbela za naše rožice. Ravno tako pa je njena krivda, da je v kampu vse tako svetleče, dišeče in čisto. Za vse to se lahko zahvalite njej.

Ko se nekaj pokvari, rabi osvežitev ali pa se nekdo od nas spomni nekaj novega za kamp, moramo poklicati Jureta Kutin – Jurc. Z našim šefom Sašom, enostavno lahko počneta čudeže. Oba imata magične roke. Enostavno ni projekta ali ideje, ki se je nebi upala sprejeti. Onadva sta tista, ki sta ustvarila našo oazo Kamp Vodenca in za vse to se morate zahvalit njima.

Na recepciji vas bo vedno z veseljem čakala Saša Momirski – Saši. Pri njej boste vedno dobili vse informacije, ki jih potrebujete in z veseljem vam pomagala pri organizaciji in planiranju vaših počitnic. Ona tudi skrbi za našo spletno stran, socialne medije, marketing in pošto. Torej jo boste srečali tudi preko elektronske pošte, če boste kaj objavili na naš Facebook, Google+, Twitter or Instagram. Le pocukajte jo, če vas karkoli zanima.

V zaodrju pa se skriva oseba, ki je po vsej verjetnosti ne boste nikoli spoznali Andrej Lužar, Frupo company. Andrej skrbi za našo tehnično podporo. Večino časa preživi v realiziranju idej, ki mu jih naloži Saši.

Torej, ravnokar smo vam predstavili ekipo Kampa Vodenca. Vsi mi iskreno upamo, da nam boste dali možnost in nas v kratkem spoznali!