Lov za Božičkom v stilu Kampa Vodenca

Vsako leto smo se potrudili in za vas posneli praznično fotografijo za voščilo. Letos pa smo se odločili, da pripravimo nekaj malo drugačnega. No tudi letos smo se potrudili, okrasili bližnji viseči most z lučkami in vam za praznike pričarali malce čarovnije in prelepih nočnih razgledov. Spodaj vam pustim nekaj slik, več pa jih lahko najdete na načem Instagramu in Facebooku.

 

Upamo, da vam je uspelo za božične in novoletne praznike početi kaj posebnega. Mogoče ste praznovali v krogu svoje družine in si ustvarili nove spomine. Mogoče ste se odpravili s prijatelji na smučanje ali pa ste najdaljšo noč v letu preživeli pod palmo na plaži. Čisto mogoče pa je, da ste večer preživeli v postelji s kokicami in gledanjem najlepših prazničnih filmov. Kakorkoli ste se odločili pričakati leto 2022 upamo, da ste se imeli lepo. 

Kot sem začela, smo letos posneli krateke videe, ki pa sem jih sedaj združila v enega malce daljšega in veseli bomo, če si ga ogledate. Če vam bo vščeč se naročite na našem YouTube kanalu in nam sledite na Instagramu in Facebooku. Zelo bomo vesleli! Sedaj pa uživajte v gledanju.